Tuotekuvaus baarille


Kosken Walpurin tuotekuvien ottaminen Instagramiin

Kalustona Nikon DX 18-55mm
Dedolight valot 24 kpl  ja 12 v 1 kpl
musta tausta kangas kuvattavien tuotteiden alle ja taakse. 

Esittelin ideani Instagram-mainoskuvista yritykselle puhelimessa ja sovimme tapaamisen, jossa vielä tarkentaisimme aikatauluja ja pääsisin katsomaan myös kuvauspaikan tarkemmin.Valot lainasin Kuvapäät Oysta.

Sovimme, että ottaisin kuvat tiistaina 18.6.2019 klo 13.00. Sovimme myös, että valmiit kuvat lähettäisin hänelle maanantaihin 24.6 mennessä. 

Saimme tilan melko hyvin pimennettyä verhojen avulla. Studiossa kuvatessa olisi tietenkin ollut vielä paremmat edellytykset kuvaamiselle.

Vadelmashotin kuvaa käsitellessä mietin tulevatko lasin ääriviivat tarpeeksi hyvin näkyviin. Lasin yläreuna näkyi kyllä hyvin. Mallailin myös sitä, kuinka saisin juoman värin näkymään tarpeeksi hyvin.
Erikokoisia ja värisiä juomia kuvatessa valojen paikkaa piti mallailla aina uudestaan. lisäksi useamman tuotteen kuvassa ongelmaa tuotti se, että jokin tuotteen reunoista jäi liian tummaksi. Sommittelimme myös tuotteita kuviin.

Kuvia käsitellessä nostin hieman kirkkautta ja rajasin kuvia. Lisäksi pensselityökalun avulla poistin kuvissa näkyvää kankaan pintaa kuvasta. Hugo-juoman kuvassa oli alunperin kaksi limeä, mutta toisen otin pensselityökalulla pois kuvasta.




















Kuvia otin paljon, niistä valitsin sitten parhaat ediotoitavaksi. 






Kommentit

Suositut tekstit